Защо не постъпват нови броеве на ЦВ в Интернет

Уважаеми абонати,

Поради вашите многобройните запитвания защо в Интернет не се появяват нови броеве на "Църковен вестник", съм принуден да дам отговор, пък било то и доста лаконичен.

За съжаление през последните две години, новият главен редактор на "Църковен вестник" не успя да оцени важността на Интернет като медия. Няма да навлизам в "кунхенските проблеми" в редакцията на ЦВ, но за съжаление хаосът (хаос в техническата поддръжка и хаосът в мисленето) е видим за всички редовни читатели на вестника. Направих всичко каквото зависеше от мен (дори и доста повече) за да предотвратя разпада точно в момент, когато броят на Интернет читателите на вестника надмина броя на читателите на печатното издание. Но напразно. Главният редактор открито заяви, че не вижда нужда вестникът да е достъпен и във "виртуалното пространство".

Поради факта, че вече от редакцията при мен не постъпват нови броеве в текстов вид, нямам абсолютно никаква възможност да продължа поддръжката. Единственото, което мога да направя е да създам резервно копие на архива, което ще се намира на адрес http://cv.logos-bg.net. Така можете да бъдете сигурни, че текстовете ще бъдат винаги достъпни от Интернет и проектът (макар и замразен) ще бъде донякъде полезен за Вас и в бъдеще.

Да надяваме, че някога отново ще имаме възможност да се радваме на срещите си на страниците на "Църковен вестник" в Интернет.

Поздрави,

Константин Спиров

Виж още:

      Навигатор: Църква и общество: Интернет